NAAR UITETENWEB.NL    NAAR ADMIUMHORECA.NL
welkom bij het beheer van uitetenweb.nl
Welkom op het UitEtenWeb beheer, hét informatieplatform voor uw online horeca promotie. Internet, e-mail, sms, Hyves en andere online marketing tools. Daar kunt u als moderne ondernemer niet meer omheen. Het internetgebruik is de laatste jaren sterk veranderd door de opkomst van sociale netwerken als Hyves en Youtube. Daarnaast hebben allerlei gidsen, pleinen en portals een sterke positie weten in te nemen op internet. Hoe gaat u als restaurateur hiermee om? Admium Horeca biedt de oplossing met UitEtenWeb.nl.

UitEtenWeb.nl helpt u met uw online promotie en kan u extra gasten, dus extra omzet opleveren. We hebben alle voordelen voor u op een rij gezet:


hyves
UitEtenWeb.nl maakt het mogelijk om dynamische content direct op Hyves te zetten. U kunt uw eigen Hyves gadget aanmaken en deze in uw Hyves-spot plaatsen.

direct marketing
Direct communiceren met uw gasten? Dat kan met de Direct Marketing module (DM module) van UitEtenWeb.nl. Eenvoudig en voordelig sms-jes en e-mails versturen om uw gasten nog beter te informeren.

4D fotografie
4D fotografie is een nieuwe techniek die het mogelijk maakt een virtueel bezoek te brengen aan een huis, hotel, café of restaurant, om zo nog beter de sfeer te kunnen proeven.

intranet
UitEtenWeb.nl biedt u een aantal intranetmodules die in te zetten zijn als aanvulling op uw werkproces. Al uw interne zaken eenvoudig en overzichtelijk geregeld.

eenvoudig beheer voor uw website
Alle aanvullende diensten van UitEtenWeb.nl overzichtelijk gerangschikt in één beheer. Het Horeca CMS Pro maakt dat mogelijk. U bent van niemand meer afhankelijk en met één simpele handeling beheert u uw eigen website en brengt u uw content over naar andere promotieportals als UitEtenWeb.nl of UitgaanIn.

interesse?
Heeft u interesse in UitEtenWeb.nl? Wilt u een persoonlijk advies over uw online promotie?

Meld u gratis aan of bel Admium Horeca: 033-4542802


 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:
uitetenweb.nl
UitEtenWeb.nl is een online restaurantgids. Met uw aanmelding op UitEtenWeb.nl kunt u op eenvoudige wijze de informatie over uw restaurant op ieder gewenst moment bewerken.

Na uw gratis aanmelding is uw restaurant direct zichtbaar op UitEtenWeb.nl en is er een Hyves gadget voor u aangemaakt.


voordelen
Gratis en simpel op UitEtenWeb uw eigen miniwebsite beheren!

Alle voordelen

•  Gratis promotie voor uw restaurant
•  Groot bereik onder uw gasten middels Hyves en UitEtenWeb.nl
•  Meer bezoekers in uw restaurant
•  Vergroting naamsbekendheid
•  Persoonlijke beheeromgeving
•  Plaats gemakkelijk en snel alle informatie over uw restaurant, de menukaart en foto's.
•  Aanpassingen worden tegelijkertijd doorgevoerd op meerdere online locaties. Waaronder Hyves, UitEtenWeb.nl en eventueel uw eigen website

Kortom: U zult meer omzet draaien door gratis deze online promotie!

Heeft u vragen, opmerkingen, bent u uw wachtwoord vergeten of wilt u meer informatie over UitEtenWeb, dan kunt u bellen met Admium Horeca of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Admium Horeca: 033-4542802